• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Milarian

Tentang Kami

ogo

Profil Perusahaan

MAXIMA, anggota grup MIT, mangrupikeun mérek terkenal dina industri pangropéa wahana komérsial Cina sareng salah sahiji pangkalan produksi alat-alat perbaikan otomatis-awak pangageungna, anu daérah produksi na 15,000㎡ sareng kaluaran taunan langkung ti 3,000 sét. Garis produksi na ngalangkungan kolom tugas beurat, angkat platform tugas beurat, sistem alignment otomatis-awak, sistem pangukuran, mesin las sareng sistem narik dent.
Angkat tugas beurat MAXIMA anu berorientasi pelanggan seueur dianggo di pabrik mobil anu sanés, stasiun pangropéa kendaraan komersial sareng industri jasa wahana khusus, dijual ka USA, Kanada, Australia, Inggris, Perancis, Walanda, Spanyol, Norwegia, Portugal, Austria, Switzerland, Rusia, Brasil, India, Chili sareng sajabana Dina 2007, MAXIMA angkat tugas beurat parantos disahkeun ku CE. Dina 2015, MAXIMA angkat tugas beurat disahkeun ku ALI, janten pabrik angkat tugas beurat disatujuan ALI munggaran di Cina. Sértipikat éta ningkatkeun kapercayaan konsumén sareng ngabantosan MAXIMA kanggo ngaladénan palanggan domestik sareng luar negeri.
Ngajaga inovasi mangrupikeun ngudag MAXIMA anu teu aya tandinganna. Dina taun 2020, angkat tugas anu beurat di-lapangan parantos kaluar saatos usaha anu berkepanjangan sareng ogé verifikasi sareng pamariksaan anu berulang. Angkat platform di jero ogé parantos kéngingkeun sertipikat CE kalayan suksés. Salajengna, departemen R&D kami ogé ningkatkeun angkat kolom tugas beurat ku fungsi gerakan sacara otomatis. Éta bakal langkung merenah pikeun mindahkeun kolom kalayan kirang kakuatan sareng waktos. Fungsi ieu bakal opsional dina produk kahareup.
MAXIMA gaduh Pangropéa Pertabungan Mobil sareng Pangukuran Peralatan R&D Pusat anu unik kalayan pusat R&D anu paling sanggup sareng pusat data perbaikan awak otomatis. Di sagigireun éta, MAXIMA ogé ngagaduhan pusat latihan ngalereskeun badan otomatis anu paling maju sareng pangageungna. Dilengkepan garis produksi terkemuka domestik, alat pamariksaan, kamampuan R & D anu kuat, staf anu mumpuni tinggi sareng sistem anu sampurna, ngendalikeun produksi, kualitas, sumber sareng penjualan.
Salaku ahli terkemuka dunya solusi perbaikan kandaraan komérsial sareng solusi perbaikan kandaraan kacilakaan, MAXIMA bakal nyayogikeun alat-alat sareng alat anu aman, propésional sareng canggih, ngabantosan konsumén pikeun méréskeun masalah, ningkatkeun épisiénsi sareng ngirangan inténsitas kuli.

Tim kami

Sértipikat

Ngajaga inovasi mangrupikeun ngudag MAXIMA anu teu aya tandinganna. Dina taun 2020, angkat tugas anu beurat di-lapangan parantos kaluar saatos usaha anu berkepanjangan sareng ogé verifikasi sareng pamariksaan anu berulang. Angkat platform di jero ogé parantos kéngingkeun sertipikat CE kalayan suksés. Salajengna, departemen R&D kami ogé ningkatkeun angkat kolom tugas beurat ku fungsi gerakan sacara otomatis. Éta bakal langkung merenah pikeun mindahkeun kolom kalayan kirang kakuatan sareng waktos. Fungsi ieu bakal opsional dina produk kahareup.

Tampilan Kamar Sampel