• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Milarian

Warta

  • AD-new lift

    Angkat AD-énggal

    Taat kana inovasi, teras-terasan sareng Times, ngudag sumanget perusahaan anu sampurna MAXIMA ngajantenkeun upaya hébat pikeun nyumponan paménta konsumén sareng terus-terusan inovasi, teras-terasan saluareun. MAXIMA parantos damel dina ningkatkeun Lift Heavy Duty Wireless Column dina istilah ...
    Maca deui
  • 2018 German exhibition

    Paméran 2018 Jérman

    Di 2018 Automekanika Frankfurt, pameran dagang ngarah dunya pikeun industri jasa otomotif, MIT AUTOMOBILE SERVICE CO, LTD (MAXIMA), tempatna di Aula 8.0 J17, ukuran nangtung: 91 sqm. ngenalkeun produk angkat tugas beurat calakan, muka daérah anyar Platform Lif ...
    Maca deui
  • Heavy duty platform lift

    Angkat platform tugas beurat

    Angkat Platform Tugas beurat, ngabandingkeun sareng angkat kolom Mobile, tiasa ngamungkinkeun gancang sareng mareuman. Kaseueuran karya dina wahana komérsial mangrupikeun uji & pangropéa anu saderhana, anu kedah réngsé gancang. Kalayan angkat Platform, operator tiasa ngungkulan padamelan ieu kalayan merenah, anu tiasa ngahemat ...
    Maca deui