• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Milarian

Produk

  • Heavy Duty Platform Lift

    Angkat Platform beurat Kawajiban

    Angkat MAXIMA Heavy Duty Platform Angkat ngadopsi sistem angkat hidrolik nangtung unik sareng alat kontrol kasaimbangan presisi tinggi pikeun mastikeun sinkronisasi anu sampurna tina silinder hidrolik sareng ngangkat lemes luhur sareng ka handap. Angkat Platform tiasa dianggo pikeun ngarakit, ngarawat, ngalereskeun, ngaganti minyak sareng ngumbah kendaraan komérsial anu béda (beus kota, kendaraan panumpang sareng treuk tengah atanapi beurat).

  • M1000 Series Auto-body Alignment Bench

    M1000 Series Otomatis-awak Alignment Bangku

    Sistem kontrol terpusat independen: hiji gagang tiasa angkat luhur sareng ka handap platform, narik menara, sareng angkat sékundér. Éta gampang dioperasikeun sareng éfisién.

    Platform tiasa angkat ka luhur sareng ka handap sacara vertikal sareng tiasa déngdék dina jangkungna anu parantos ditangtoskeun. Dina posisi anu paling handap, gampang dipasang atanapi turunkeun munara, anu tiasa dilakukeun ku hiji jalma.

  • B Series  Auto-body  Alignment Bench

    B Series Otomatis-awak Alignment Bangku

    Sistem kontrol terpusat mandiri: hiji gagang tiasa angkat luhur sareng ka handap platform, narik munara hidrolik bentukna cingcin mastikeun 360 ° muter. Silinder nangtung nawiskeun tarik kuat tanpa kakuatan komponén. Jangkungna damel anu bénten (375 ~ 1020mm) cocog pikeun operator anu sanés.

  • M Serires Auto-body  Alignment Bench

    M Serires Otomatis Alignment Bangku

    Sistem kontrol terpusat independen: hiji gagang tiasa angkat luhur sareng ka handap platform, narik menara, sareng angkat sékundér. Éta gampang dioperasikeun sareng éfisién.
    Platform tiasa angkat ka luhur sareng ka handap sacara vertikal sareng ogé angkatna tiasa déngdék, anu mastikeun sagala jinis kendaraan kacilakaan angkat sareng mareuman platform tanpa angkat. Jangkungna damel anu bénten (375 ~ 1020mm) cocog pikeun operator anu sanés.

  • L Series Auto-body  Alignment Bench

    L Series Otomatis-awak Alignment Bangku

    Sistem kontrol terpusat independen: hiji gagang tiasa angkat luhur sareng ka handap platform, narik menara, sareng angkat sékundér. Éta gampang dioperasikeun sareng éfisién.
    Platform tiasa ngalakukeun angkat anu tiasa déngdék, anu mastikeun sagala jinis kendaraan kacilakaan angkat sareng mareuman platform tanpa angkat.

  • MAXIMA Dent Puller Welding Machine B3000

    MAXIMA Dent Puller Las Mesin B3000

    Trafo kinerja tinggi mastikeun las stabil.
    Obor las aksésoris sareng asesoris ngaliput sababaraha kaayaan.
    Gampang pikeun ngarobah fungsi.
    Cocog pikeun ngalereskeun panel ipis anu béda.

  • MAXIMA Universal Welding Machine B6000

    MAXIMA Universal Las Mesin B6000

    Ngahijikeun las langsung langsung sareng manjang sisi hiji-sisi
    Pangaruh las stabil handles sagala rupa kasus
    Pendinginan hawa anu dioptimalkeun mastikeun las waktos-lami
    Desain Humanized mastikeun operasi dipercaya jeung efisiensi tinggi
    Panel kontrol anu cerdas nyederhanakeun operasi
    Asesoris perbaikan lambar logam lengkep ngabantosan ngalereskeun panel luar kalayan gampang.

  • MAXIMA Gas Shielded Welding Machine BM200

    MAXIMA Gas Dilindungi Mesin Las BM200

    Tilu gun las ku tilu tongkat las langkung saé panggunaan sareng efisiensi luhur.
    Kakuatan kaluaran tiasa nyaluyukeun sakahayangna.
    3 PH jembatan panerus mastikeun busur las stabil.
    PWM ngajamin nyoco iteuk anu stabil.
    Knit dahar iteuk dihijikeun sareng mesin las.
    Rajutan panyalindungan panas teuing mastikeun las aman.

  • MAXIMA Aluminum Body Gas Shielded Welding Machine B300A

    MAXIMA Aluminium Awak Gas Terlindung Mesin Las B300A

    Téknologi Invert kelas dunya sareng DSP lengkep digital parantos diadopsi
    Parameter las bakal disetél sacara otomatis saatos nyaluyukeun ngan ukur hiji parameter
    Dua modeu operasi: Layar rampa sareng tombol
    Kontrol loop tertutup pikeun mastikeun stabil panjang busur las sareng kakuatan las anu luhur, sareng hindarkeun deformasi

  • B80 Aluminum Body Welding Machine

    Mesin las B80 Aluminium Awak

    Lumaku pikeun bahan otomatis-awak kaasup aluminium, alloy aluminium, beusi, tambaga.
    Téknologi tibalik mastikeun efisiensi tinggi, tingkat kagagalan anu stabil sareng rendah
    Trafo kinerja tinggi mastikeun las dipercaya
    Dilengkepan gun serbaguna sareng asesorisna pikeun nutupan bedog anu bénten-bénten.
    Gampang ngarobih fungsi
    Cocog pikeun ngalereskeun naon waé jinis déformasi panel ipis.

  • Dent Pulling System

    Dent Narik System

    Dina prakték ngalereskeun otomatis-awak, panel cangkang kakuatan tinggi sapertos panto kandaraan henteu gampang dilereskeun ku tukang narik peda tradisional. Bangku mobil atanapi mesin las tameng gas tiasa ngarusak awak otomatis.

  • Auto-body Electric Measurement System

    Sistem Pangukuran Listrik otomatis-awak

    MAXIMA EMS III, sistem pangukuran kelas dunya anu terjangkau, didasarkeun kana téknologi generasi anyar boh hardware sareng software. Dina kombinasi sareng basis data wahana online khusus (ngalangkungan langkung ti 15.000 model), éta éfisién sareng gampang dioperasikeun.

12 Teras> >> Halaman 1/2