• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Milarian

Angkat Tugas beurat

  • Premium Model

    Modél Premium

    Maju robot las mastikeun kakuatan las seragam sareng kualitas luhur.
    Otomatis némbak gangguan sareng debugging
    Dirakit ku duanana dukungan hidrolik sareng konci mékanis
    Leveling otomatis mastikeun singkronisasi
    ZigBee ngirimkeun sinyal mastikeun sinyal anu stabil sareng monitoring anu nyata.
    Saklar wates puncak mastikeun eureun otomatis nalika puncak ngahontal.

  • Wireless Model

    Modél nirkabel

    Maju robot las mastikeun kakuatan las seragam sareng kualitas luhur.
    Otomatis némbak gangguan sareng debugging
    Dirakit ku duanana dukungan hidrolik sareng konci mékanis
    Leveling otomatis mastikeun singkronisasi
    ZigBee ngirimkeun sinyal mastikeun sinyal anu stabil sareng monitoring anu nyata.
    Saklar wates puncak mastikeun eureun otomatis nalika puncak ngahontal.

  • Cabled Model

    Modél cabled

    Otomatis némbak gangguan sareng debugging
    Dirakit ku duanana dukungan hidrolik sareng konci mékanis
    Leveling otomatis mastikeun singkronisasi
    Saklar wates puncak mastikeun eureun otomatis nalika puncak ngahontal.
    Kapasitas tinggi: kolom tunggal ngalirkeun 1,5 kali uji beban kaamanan.
    Alat panyalindungan over-load ngahindaran teuing beban