• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Milarian

Paméran 2018 Jérman

Di 2018 Automekanika Frankfurt, pameran dagang ngarah dunya pikeun industri jasa otomotif, MIT AUTOMOBILE SERVICE CO, LTD (MAXIMA), tempatna di Aula 8.0 J17, ukuran nangtung: 91 sqm. ngenalkeun produk angkat tugas beurat calakan, muka daérah anyar Angkat Platform sareng Wireless Mobile Lift ku téknologi.

Téknologi inovatif sareng kualitas canggih, narik seueur konsumén pikeun nganjang sareng pangalaman, ogé seueur teknisi tara sumping ka MAXIMA kanggo diajar sareng ngabahas.

Angkat tugas beurat calakan anu dipamerkeun di Automekanika Frankfurt sadayana ngadopsi sistem kontrol Zigbee, anu tiasa ngawujudkeun kadali nirkabel ogé kombinasi mesin & interkonéksi. Ieu nunjukkeun yén MAXIMA bakal teras ngembangkeun kana arah intél, samentawis éta, MAXIMA parantos ngadeg di téknologi terkemuka di dunya.

news02

news02


Pos waktos: Des-17-2020