• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Milarian

B Series Otomatis-awak Alignment Bangku

Pedaran pondok:

Sistem kontrol terpusat mandiri: hiji gagang tiasa angkat luhur sareng ka handap platform, narik munara hidrolik bentukna cingcin mastikeun 360 ° muter. Silinder nangtung nawiskeun tarik kuat tanpa kakuatan komponén. Jangkungna damel anu bénten (375 ~ 1020mm) cocog pikeun operator anu sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

* Sistem kendali terpusat independen: hiji cecekelan tiasa angkat luhur sareng ka handap platform, narik munara hidrolik ngawangun cincin mastikeun 360 ° muter. Silinder nangtung nawiskeun tarik kuat tanpa kakuatan komponén. Jangkungna damel anu bénten (375 ~ 1020mm) cocog pikeun operator anu sanés. sareng angkat sékundér. Éta gampang dioperasikeun sareng éfisién.
* Platform tiasa angkat ka luhur sareng ka handap sacara vertikal sareng ogé angkatna tiasa déngdék, anu mastikeun sadaya jinis kendaraan kacilakaan angkat sareng mareuman platform tanpa angkat. Jangkungna damel anu bénten (375 ~ 1020mm) cocog pikeun operator anu sanés.
* Dilengkepan jepitan T-top terbaik sadunya, posisi sareng ngalereskeun kendaraan gancang sareng ketat. Seueur sistem pangukuran anu opsional.
* ¢ 12 ranté awét mastikeun kakuatan tinggi sareng kaamanan.
* Alat narik Mo-clamp, diimpor ti Amérika Serikat, nyaéta opsional, anu diluyukeun sareng sagala jinis penjajaran.
* Sistem sentralisasi-kontrol lengkep-terlampir mastikeun kakuatan anu kuat, tingkat kagagalan anu handap.
* Roda ajeg mindahkeun menara kalayan gampang. Stiffener dina jero over puller ngajantenkeun kokoh sareng awét.
* Penguatan tambahan dina platform mastikeun katahanan jangka panjang. Rupa-rupa sistem pangukuran listrik cocog, ngajantenkeun platform langkung praktis.
* Sinar gerak tiasa ningkatkeun rohangan operasi.

Spésifikasi

Modél

B1E

B2E

Panjang platform

6100mm

6500mm

Lebar platform

2236mm

2236mm

Beurat

3100kgs

3300kgs

Max. Narik Daya (munara)

95KN

Jangkungna damel

380-1020mm

Narik kakuatan

10 ton

Rentang damel

360 °

Ngangkat kapasitas

3500kg

Voltaseu

380V / 220V, 3phase

Kakuatan pompa listrik

1,5kw

Modél anu lumaku

Kelas B / kelas C / SUV / MPV

Bungkusan & Transportasi

1

1

1

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami