• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Milarian

L Series Otomatis-awak Alignment Bangku

Pedaran pondok:

Sistem kontrol terpusat independen: hiji gagang tiasa angkat luhur sareng ka handap platform, narik menara, sareng angkat sékundér. Éta gampang dioperasikeun sareng éfisién.
Platform tiasa ngalakukeun angkat anu tiasa déngdék, anu mastikeun sagala jinis kendaraan kacilakaan angkat sareng mareuman platform tanpa angkat.


Detil Produk

Tanda Produk

Kinerja

* Sistem kontrol terpusat independen: hiji gagang tiasa angkat luhur sareng ka handap platform, narik menara, sareng angkat sékundér. Éta gampang dioperasikeun sareng éfisién.
* Platform tiasa ngalakukeun angkat anu tiasa déngdék, anu mastikeun sagala jinis kendaraan kacilakaan angkat sareng mareuman platform tanpa angkat.
* Munara hidrolik bentukna cingcin mastikeun 360 ° muter. Silinder nangtung nawiskeun tarik kuat tanpa kakuatan komponén.
* Klem tipe-type with T28 fasten bolts tiasa ngalereskeun kendaraan gancang sareng ketat. Klem kentel na diluyukeun sareng langkung seueur kendaraan, kalebet jinis rok sareng jinis balok.
* Chains 12 ranté awét mastikeun kakuatan tinggi sareng kaamanan.
* Alat narik tugas tinggi diluyukeun sareng sagala jinis penjajaran.
* Sistem kontrol-terpusat sacara total-terlampir mastikeun kakuatan anu kuat, tingkat kagagalan anu handap.
*Roda ajeg mindahkeun menara kalayan gampang. Stiffener dina jero over puller ngajantenkeun kokoh sareng awét.
*Penguatan tambahan dina platform mastikeun katahanan jangka panjang. Rupa-rupa sistem pangukuran listrik cocog, ngajantenkeun platform langkung praktis.

Spésifikasi

Modél

L2E

L3E

Panjang platform

5200mm

5500mm

Lebar platform

2100mm

2100mm

Beurat

2200kgs

2500kgs

Max. Narik Daya (munara)

95KN

Jangkungna damel

500mm

Narik kakuatan

10 ton

Rentang damel

360 °

Ngangkat kapasitas

3500kgs

Kakuatan pompa listrik

1,5kw

Voltaseu

380V / 220V, 3phase

Modél anu lumaku

Kelas hiji / sababaraha kelas B

Bungkusan & Transportasi

1

1

1

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami