• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Milarian

Angkat Platform beurat Kawajiban

Pedaran pondok:

Angkat MAXIMA Heavy Duty Platform Angkat ngadopsi sistem angkat hidrolik nangtung unik sareng alat kontrol kasaimbangan presisi tinggi pikeun mastikeun sinkronisasi anu sampurna tina silinder hidrolik sareng ngangkat lemes luhur sareng ka handap. Angkat Platform tiasa dianggo pikeun ngarakit, ngarawat, ngalereskeun, ngaganti minyak sareng ngumbah kendaraan komérsial anu béda (beus kota, kendaraan panumpang sareng treuk tengah atanapi beurat).


Detil Produk

Tanda Produk

Angkat Platform beurat Kawajiban

Angkat MAXIMA Heavy Duty Platform Angkat ngadopsi sistem angkat hidrolik nangtung unik sareng alat kontrol kasaimbangan presisi tinggi pikeun mastikeun sinkronisasi anu sampurna tina silinder hidrolik sareng ngangkat lemes luhur sareng ka handap. Angkat Platform tiasa dianggo pikeun ngarakit, ngarawat, ngalereskeun, ngaganti minyak sareng ngumbah kendaraan komérsial anu béda (beus kota, kendaraan panumpang sareng treuk tengah atanapi beurat).

Fitur

* Sistem Sinkronisasi Unik: Éta ngajantenkeun mulus angkat sareng ka handap sanajan dua platform henteu dimuat sami-sami.
* Téknik Manusa: Dua platform ngasuh beban pikeun mastikeun langkung seueur ruang perawatan pikeun mindahkeun alat-alat perbaikan dina angkat, ngirangan kakuatan operasi sareng ningkatkeun efisiensi.
* Struktur anu unik: Lengan ngangkat Y-type ningkatkeun pisan kaku bantalan platform sareng mastikeun operasi perawatan anu aman.
* Éféktivitas Biaya Tinggi: Sistem kontrol éléktronik sareng hidrolik ngabagi hiji kotak kontrol anu tiasa dipindahkeun kalayan biaya anu langkung handap. Angkatna sorangan gampang dirakit sareng dibongkar, sareng relokasi.
* Penjaminan Kaamanan: Dukungan hidrolik sareng konci mékanis ngajamin operasi kaamanan. Éta ogé dirancang ku saklar wates pikeun ngahindaran langkung angkat. Upami aya kagagalan listrik anu teu disangka-sangka, angkatna tiasa turun ngan saukur ku cara ngarobah tombol handap anu manual.

Spésifikasi

Luyu sareng Standar Éropa EN1493

Ground Requirement: compression strength≥<span ">15MPa; Gradient ≤1200; bédana tingkat ≤10mm; jauh tina bahan kaduruk atanapi bahan peledak boh di jero rohangan sareng di luar ruangan.

Parameter / Modeu

MLDJ250

Dipeunteun Ngangkat Kamampuh 25000Kg
Jangkungna Ngangkat Maksimum 1750mm
Alat jangkungna minimum 350mm
Keseluruhan Panjang & Lebar saatos Masang 7000/8000/9000/10000 / 11000mm * 2680mm
Lebar Platform Tunggal 750mm
Waktos naék pinuh ≤120 detik
Tegangan (sababaraha pilihan) 220v, 3phase / 380v, 3phase / 400v, 3phase
Kakuatan Motor 7,5Kw
Tekanan Hidrolik Maksimum 22.5Mpa

Spésifikasi produk tiasa robih tanpa aya bewara.

Bungkusan & Transportasi

1

1

1

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk