• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Milarian

Modél cabled

Pedaran pondok:

Otomatis némbak gangguan sareng debugging
Dirakit ku duanana dukungan hidrolik sareng konci mékanis
Leveling otomatis mastikeun singkronisasi
Saklar wates puncak mastikeun eureun otomatis nalika puncak ngahontal.
Kapasitas tinggi: kolom tunggal ngalirkeun 1,5 kali uji beban kaamanan.
Alat panyalindungan over-load ngahindaran teuing beban


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

* Kasalametan luhur
Otomatis némbak gangguan sareng debugging
Dirakit ku duanana dukungan hidrolik sareng konci mékanis
Leveling otomatis mastikeun singkronisasi
Saklar wates puncak mastikeun eureun otomatis nalika puncak ngahontal.
Kapasitas tinggi: kolom tunggal ngalirkeun 1,5 kali uji beban kaamanan.
Alat panyalindungan over-load ngahindaran teuing beban
*Kekecapan Tinggi
Gerak gampang ngamungkinkeun ngagunakeun jero rohangan sareng ker.
Kolom Max.64 tiasa dianggo salaku hiji set pikeun nohonan jumlah poros anu béda sareng panjang kendaraan.
Beban kakuatan anu langkung handap mastikeun angkat ka handap bahkan ku batréna anu maot.
Pakem kontrol jauh
*Hyeuh COst Péformasi
Angkat jasa panjang kalayan biaya perawatan anu langkung handap.
Pamakean rohangan anu kirang ningkatkeun panggunaan rohangan pepelakan.
Angkat tiasa dipindahkeun sakumaha per situs anu sanés.
Ukuran gagang anu bénten-bénten tiasa ngabantosan ngawangun seueur stasiun damel kalayan biaya murah.

Spésifikasi

Modél ML4022 ML4030 ML4034
Jumlah kolom 4 4 4
Kapasitas per kolom 5,5 ton 7,5 ton 8,5 ton
Kapasitas total 22tons 30tons 34tons
Max. Ngangkat jangkung 1820 mm
Waktos naék pinuh atanapi turun 90
Sasayogian tanaga 208V / 220V 3 fase 60Hz; 380V / 400V / 415V 3 fase 50Hz
Kakuatan motor 2.2 Kw per kolom
Beurat 550kgs per kolom 580kgs per kolom 680kgs per kolom
Diménsi kolom 2300mm (H) * 1100mm (W) * 1300mm (L)

Jasa sareng Pelatihan

* Palayanan:
Distributor di seluruh dunya sareng tim jasa propésional bakal sayaga 7x24 jam pikeun ngajamin panggunaan peralatan.
Nyayogikeun instalasi sareng modifikasi heula dina situs
Nyayogikeun konsultasi gratis salami-lami hirup
Nyayogikeun inspeksi routing peralatan anu henteu teratur
Dina garansi 24 bulan, pangropéa gratis sareng ngagentos bagian-bagian karusakan
Kaluar tina garansi, bagian karusakan bakal dikirim dina waktosna
* Latihan
Numutkeun kana faktor alat sareng siklus angkat, MAXIMA nyayogikeun latihan téknis lengkep dina pre-sale, in-sale, sareng saatos-sale.
Latihan online perénial ngeunaan panggunaan sareng operasi sadidinten
Latihan perawatan online abadi
Pelatihan téknis henteu teratur dina situs
Pelatihan produk énggal

Bungkusan & Transportasi

1

1

1

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk