• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Milarian

Modél nirkabel

Pedaran pondok:

Maju robot las mastikeun kakuatan las seragam sareng kualitas luhur.
Otomatis némbak gangguan sareng debugging
Dirakit ku duanana dukungan hidrolik sareng konci mékanis
Leveling otomatis mastikeun singkronisasi
ZigBee ngirimkeun sinyal mastikeun sinyal anu stabil sareng monitoring anu nyata.
Saklar wates puncak mastikeun eureun otomatis nalika puncak ngahontal.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

* Kasalametan luhur
Maju robot las mastikeun kakuatan las seragam sareng kualitas luhur.
Otomatis némbak gangguan sareng debugging
Dirakit ku duanana dukungan hidrolik sareng konci mékanis
Leveling otomatis mastikeun singkronisasi
ZigBee ngirimkeun sinyal mastikeun sinyal anu stabil sareng monitoring anu nyata.
Saklar wates puncak mastikeun eureun otomatis nalika puncak ngahontal.
Kapasitas tinggi: kolom tunggal ngalirkeun 1,5 kali uji beban kaamanan.
Alat panyalindungan over-load ngahindaran teuing beban
*Kekecapan Tinggi
Gerak gampang ngamungkinkeun ngagunakeun jero rohangan sareng ker.
Max. 16 kolom tiasa dianggo salaku hiji set pikeun minuhan sarat konsumén.
Unggal kolom dirakit nganggo kotak kendali tanpa aya bedana antara kolom utama atanapi kolom budak. Unggal kolom tiasa ngendalikeun sadaya sét.
Beban kakuatan anu langkung handap mastikeun angkat ka handap bahkan ku batréna anu maot.
*Hyeuh COst Péformasi
Angkat jasa panjang kalayan biaya perawatan anu langkung handap.
Pamakean rohangan anu kirang ningkatkeun panggunaan rohangan pepelakan.
Angkat tiasa dipindahkeun sakumaha per situs anu sanés.
Ukuran gagang anu bénten-bénten tiasa ngabantosan ngawangun seueur stasiun damel kalayan biaya murah.

Spésifikasi

Modél ML4022W ML4030W ML4034W
Jumlah kolom 4 4 4
Kapasitas per kolom 5,5 ton 7,5 ton 8,5 ton
Kapasitas total 22tons 30tons 34tons
Max. Ngangkat jangkung 1820 mm
Waktos naék pinuh atanapi turun 90
Tegangan ngecas 220v / 110v
Kakuatan motor 3Kw per kolom
Tegangan Kaluaran 24v DC
Tegangan Masukan pikeun carjer 110V / 220V AC
Beurat 600kgs per kolom 700kgs per kolom 780kgs per kolom
Diménsi kolom 2300mm (H) * 1100mm (W) * 1300mm (L)

Catetan: fungsi gerakan otomatis nyaéta opsional. Angkat kalayan fungsi gerakan otomatis langkung merenah, nganggo jero ruangan sareng luar.

Bungkusan & Transportasi

1

1

1

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk